Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Inloggen -  B2B -  Partners -  Contact
Home  // Nieuws  // Vaderdag Ontbijt 

Vaderdag Ontbijt

Geplaatst op: 12-06-2019 00:00

16 juni is het Vaderdag

Als Vaderdag begint met een verrukkelijk Vaderdag Ontbijt op bed, kan de dag eigenlijk al niet meer stuk. Want.  ook de liefde van papa’s gaat door de maag!

Het heerlijke Vaderdag Ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje verkeert op Vaderdag in bijzondere sferen! Het verrukkelijke ontbijt is dan aangevuld met allerlei heerlijke en leuke Vaderdag-extra’s! Wat zal hij genieten! En wat zal jij jouw stoere, lieve, leuke, grappige vader hiermee verrassen!

Wat krijgt vader allemaal in zijn Vaderdagontbijt?
De luxe cateringdoos is onder andere gevuld met een fraai assortiment vers gebakken broodjes, vers geperste jus d'orange, een heerlijke schaal met de beste kazen en luxe vleewaren, zoet broodbeleg, handgemaakte bonbons, een bakje fruitsalade, en nog veel meer lekkernijen voor op de ontbijttafel.

Het zal je vader echt aan niks ontbreken.
Luxe ontbijten zoals in een hotel, maar dan gewoon bij je vader thuis bezorgd; zo kun je de service van Ontbijtservice Beschuitje misschien wel het beste omschrijven. Na het opendoen van de deur, kan het genieten voor je vader (en misschien stiekem voor je moeder beginnen).

Sprankelende bubbels!

Naast een heerlijk Vaderdag Ontbijt, is er ook de mogelijkheid om voor jouw vader het Vaderdag Champagne Ontbijt te bestellen. Naast een heerlijk ontbijt is deze special aangevuld met een heerlijke fles bubbels en een champagne flute.

Wanneer uiterlijk te bestellen?
Overtuigd? Bestel je Ontbijt dan uiterlijk op Zaterdag 15 juni om 18.00 uur.  Het ontbijt wordt zondagochtend op het gewenste uur bezorgd door onze eigen bezorgservice en dat in heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden).

Bestel vlug het Vaderdagontbijt van uw keuze en verras papa op een wel heel erg bijzondere wijze!

TIP: Wees er snel bij en  bestel tijdig want vol = helaas echt vol

© 1997-2019 Ontbijtservice Beschuitje