Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // SEXY Sparkling Bubbels 

SEXY Sparkling Bubbels

Geplaatst op: 23-06-2015 00:00

Ontbijtservice Beschuitje is altijd op zoek naar net dat beetje extra. Nieuw in het assortiment zijn de unieke bubbels van het prestigieuze wijnhuis Fita Preta Vinhos in Zuid Portugal.

De wijn heeft een goede balans tussen een fruitige en romige smaak, met een hint ‘pain grillé’. De geur is verleidelijk en fris. Ondanks het lage percentage restsuiker heeft deze wijn toch een lichtzoetige noot van rood jong fruit. Mooie rondeur met een volwassen smaak. Perfect in balans met een verfrissende zuurgraad. SEXY Sparkling Brut rose is gemaakt van handgeplukte druiven en gerijpt op de fles. Sexy Sparkling wordt geschonken bij diverse toprestaurants. Voor Sexy Sparkling werden twee druivensoorten gebruikt: Touriga Nacional, de Portugese koningsdruif voor de port en Castelão, een authentiek druivenras voor de regio Alentejo. Er zijn vier verschillende vintage-jaren gecombineerd.

Serveertip: Schenk deze Brut rose op maximaal 8 graden in. Heerlijk bij het Champagne Ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje.

Specificaties :

  • Inhoud: 750ml
  • Streek: Alentejano / Alentejo    
  • Druivensoort: Touriga Nacional (50%) Castelão (50%)    
  • Vinificatie: Methode Traditionelle    
  • Alcoholpercentage: 12,5%    
  • Restsuiker: 6g/liter

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje