Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Meppel geopend 

Ontbijtservice Meppel geopend

Geplaatst op: 17-10-2019 00:00

Al enige tijd was Ontbijtservice Beschuitje opzoek naar een extra partner in provincie Overijssel. Na een aantal zeer intensieve gesprekken en zogeheten test ontbijtjes, hebben wij per 1 Oktober de ontbijtcentrale mogen verwelkomen als nieuwe partner van ontbijtservice beschuitje.nl.

De Ontbijtcentrale is een lokale ontbijt aan huis leverancier in de provincie Overijssel. Miranda staat samen met haar team van ontbijt bezorgers al jaren lang iedere ochtend van het jaar klaar om mensen (net als wij bij ontbijtservice beschuitje), te verwennen en te verrassen met een heerlijk champagne ontbijt of uitgebreid ontbijt op bed.

Door de nieuwe locatie en tevens nieuwe website van de ontbijtcentrale, was het voor beide partijen een interessante zet om samen eens aan de ontbijttafel plaats te nemen, met een goede kop koffie. Een nieuwe partner en of samenwerking, moet natuurlijk wel in de lijn passen bij onze wensen omtrent de ontbijtservice dienstverlening.

Ondanks dat de ontbijtservice van ontbijtservice beschuitje en de ontbijtcentrale, in eerste instantie zeer verschillend leken te zijn, kwammen beide partijen toch al snel tot zeer goede compromissen en een juiste afstemming voor de nieuwe dienstverlening. Daarnaast zag de ontbijtcentrale ook al gauw het voordeel van een samenwerking met ontbijtservice beschuitje goed voor ogen.

Sinds 1 Oktober zijn Esmeralda en haar team al aan de slag om heerlijke ontbijten aan huis te bezorgen in de omgeving van Hoogeveen, Meppel en Zwolle. De reacties van onze klanten, zijn meer dan positief; zowel over de bezorging als over de kwaliteit van het ontbijt. Ook wij merken dat de samenwerking met de ontbijtcentrale ons meer dan goed doet, en het lijkt erop alsof Esmeralda en haar team al jaren lang werkzaam zijn voor en met ontbijtservice beschuitje.nl

Zoals reeds gezegd hebbende bezorgd de nieuwe vestiging in noord overijssel, en doen ze plaatsen aan als Meppel, Kampen, Hoogeveen, Zwolle, Staphorst; dus mocht u eens iemand willen verrassen met een heerlijk ontbijt op bed, dan kunnen wij u ook deze partner van ontbijtservice beschuitje van harte aanbevellen!

Wij wensen de ontbijtcentrale heel veel succes in de samenwerking met ontbijtservice beschuitje.nl

© 1997-2020 Ontbijtservice Beschuitje