Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Een smaakvol cadeau bestellen 

Een smaakvol cadeau bestellen

Geplaatst op: 30-10-2019 00:00

Sinds kort kun je op de website van Ontbijtservice Beschuitje chatten met een van onze medewerkers. De chatdienst is een uitermate geschikt hulpmiddel voor korte vragen, hulp en advies. Via deze live chat functie met een van de medewerkers van Ontbijtservice Beschuitje merken wij op dat veel klanten vragen hebben hoe de dienst in elkaar zit, en hoe u een ontbijt moet kiezen en of bestellen. De collega's van de chatdienst hebben een top 10 van veel gestelde vragen voor u gemaakt, en natuurlijk beantwoorden en behandelen ze deze vragen uitgebreid in deze blog; 

Allereerst is het goed om te weten dat de vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje verspreid zitten door het gehele land, hierdoor is er altijd een vestiging in de buurt van het adres wie uw ontbijt graag wil verzorgen en bezorgen. Alle vestigingen vind u overzichtelijk bij elkaar op de contant pagina.

Voor het bezorgen rekenen de vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje veelal bezorgkosten. Via de bezorgkosten indicator kunt u simpel berekenen wat de bezorgkosten voor uw afleverstad zijn. Als u gebruik maakt van deze tool is het belangrijk dat u de bezorgplaats invoert en niet de postcode (de postcode herkent het systeem helaas niet). Daarnaast kan het voorkomen dat de bezorgkosten indicator u nog een extra vraag stelt, om de exacte bezorgkosten voor u te berekenen.

De bezorgkosten indicator op de website van Ontbijtservice Beschuitje toont u de goedkoopste bezorgkosten voor de gekozen afleverstad of plaats. Bij het berekeken is nog geen rekening gehouden met de (nog te kiezen) datum en tijd. Het kan dus voorkomen dat de bezorgkosten in het bestelproces niet overeenkomen met de bezorgkosten indicator.

Het kan tevens voorkomen dat meerdere vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje bij u het champagne ontbijt kunnen bezorgen. Dit kan overigens wel tegen verschillende tarieven zijn. In het bestelproces kunt u alle opties kiezen wie mogelijk zijn voor uw bezorging (gebaseerd op datum, tijd en plaatst), ons advies is altijd om de goedkoopste bezorging te kiezen.

Het kan voorkomen dat er een bezorgvestiging van Ontbijtservice Beschuitje (hemelsbreed) dichter bij het bezorgadres is, en er een andere vestiging naar voren komt als goedkoopste bezorging. Dat kan! En dat heeft te maken met (de) andere orders welke al ingepland staan op de route.

Genoeg gesproken over de bezorging, stap 1 hoort natuurlijk te zijn; welk ontbijt ga ik uitkiezen? En dat is tevens een veel gehoorde hulpvraag bij/aan de chatdienst op onze website. Natuurlijk is de keuze wie u maakt gebaseerd op budget en prijs; de ontbijtmenu's wie wij bij Ontbijtservice Beschuitje aanbieden zijn namelijk zeer uiteenlopend qua inhoud maar (mede) daardoor ook op prijs. Het goedkoopste ontbijtmenu bij Ontbijtservice Beschuitje, kost u 20 euro (op basis van een 2 persoonsontbijt), de ontvanger word dan gewekt met een luxe ontbijt. Het VIP ontbijt is bij Ontbijtservice Beschuitje het duurste ontbijt en kost voor 2 personen €60,- per persoon. Zoals u kunt begrijpen is dat in prijs een behoorlijk verschil, maar daar is de inhoud natuurlijk ook veel uitgebreider, en word u zelfs tijdens het ontbijt bedient in uw eigen woonkamer, en zorgt de medewerker van Ontbijtservice Beschuitje voor een mooi gedekte ontbijt tafel.

Veel van onze klanten zijn opzoek naar een ontbijt met een fles bubbels (cava/prosecco) of een ontbijt met echte champagne. De fles bubbels maakt het ontbijtmoment van de ontvangers natuurlijk extra feestelijk! Ook voor een heerlijk ontbijt met een fles feestelijke bubbels, cava of echte champagne heeft Ontbijtservice Beschuitje maar liefst drie keuzes;

Het goedkoopste ontbijt met een fles bubbels, is het ontbijt met bubbels; een zeer feestelijk ontbijt wie gelijk is aan het luxe ontbijt maar dan met een fles heerlijke cava. Het champagne ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje is duurder, maar ook uitgebreider, tevens is het bij dit ontbijt mogelijk om het ontbijt een upgrade te geven, en de standaard fles prosecco in te wisselen (met een kleine bijbetaling) voor 1 van de 40 soorten champagne wie Ontbijtservice Beschuitje in zijn assortiment heeft opgenomen. De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor het (vernieuwde) Moët & Chandon Champagne Ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje. In het Moët & Chandon ontbijt, zit natuurlijk een fles (ready to serve) Moët & Chandon Champagne, en daarnaast een heerlijk uitgebreid ontbijt. Wij begrijpen heel goed dat de meeste van onze klanten tegenwoordig kiezen voor dit heerlijk champagne ontbijt, mede door de fles champagne van het meest gedronken champagne merk ter wereld. Daarnaast is de prijs/kwaliteit van het Moët & Chandon ontbijt meer dan prima te noemen, en is het tevens een zeer feestelijke start van de dag!

Een andere veelgestelde vraag en of vragen aan onze chatdienst is de vraag of er een afwijking in het pakket kan/mag plaats vinden. Dit is vaak een vraag gesteld over de inhoud, speciale eetwens, allergie, dieetwens of op basis van geloofsovertuiging. Standaard heeft Ontbijtservice Beschuitje tegenwoordig in zijn assortiment opgenomen; het halal ontbijt en het vegetarische ontbijt. Voor vele bestellers danwel ontvangers van het ontbijt aan huis, is dit al een prima antwoord danwel alternatief op hun vraag.

Bezorging, ook een onderwerp, waar vele vragen over zijn. Laten we beginnen bij de meest postieve punten; Ontbijtservice Beschuitje bezorgd 7 dagen in de week, daarnaast bezorgd Ontbijtservice Beschuitje (in tegenstelling tot andere ontbijt websites) echt in heel Nederland en Belgie, en Ontbijtservice Beschuitje bezorgd ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke bezorgkosten uw ontbijt aan huis.

Dan een minder leuk punt omtrent het bezorgen van uw ontbijt; in het bestelproces kunt u zelf een bezorgvenster kiezen om het ontbijt aan huis te laten bezorgen. De bezorgvenster(s) hebben een tijdspanne van een uur. U kunt dus kiezen om het ontbijt aan huis te laten bezorgen tussen 06.00 en 07.00 of tussen half 9 en half 10. Helaas is het niet mogelijk om het tijdvak van het gekozen uur te verkleinen (later meer). Wel kunt u altijd bij de opmerkingen een lief berichtje aan de bezorger schrijven, waar wij natuurlijk proberen rekening mee te houden.

Helaas hebben de bezorgers van Ontbijtservice Beschuitje geen blauw zwaailicht op het dak, en kunnen onze bussen echt niet veel harder dan de maximale snelheid. Helaas kan het (zeker op drukke dagen) gebeuren dat wij het ontbijt aan huis, eerder of later dan het voorkeurstijdvak moeten en komen bezorgen. Dit doen we echt niet omdat we het leuk vinden, of om u extra lang in de spanning te laten zitten!

Als een chauffeur op route verwacht dat hij later bij u arriveert dan verwacht, belt hij altijd even naar de besteller(s), want het is fijn om te weten dat we onderweg zijn met uw smaakvolle ontbijt.

© 1997-2020 Ontbijtservice Beschuitje